Ana Sayfa Abonelik Formu Reklam DEMO (Örnek Sayfalar) İletişim
Trakya Çim
Zem Sondaj
Kenitex
Kenitex
İnşaat Noktası

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir 2016'da açılacak

Haber Tarihi
:
7.9.2015

Dünyanın en büyük otel gruplarından Carlson Rezidor Türkiye'deki ilk rezidansını 2016'da açmaya hazırlanıyor. Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir’in 171 dairesiyle 2016’nın ikinci yarısında hayata geçirilmesi planlanıyor. Proje, İstanbul’da 9 otel ve bin 800 odaya sahip olan grubun, en geniş üst ölçek marka pozisyonunu güçlendiriyor.

Rezidor Başkanı ve CEO’su Wolfgang M. Neumann konu hakkında yaptığı değerlendirmede “Hizmet verilen lüks daireler kapsamında, özellikle iş ve tatil için Orta Doğu’dan gelen misafirlerimizden gittikçe artan bir talep gözlemliyoruz. Radisson Blu Residence, grubumuzun, Avrupa’nın en hareketli ve en çekici pazarları arasında bulunan İstanbul’daki varlığını çeşitlendirecek.” dedi.

Rezidor Başkan Yardımcısı ve İş Geliştirme Başkanı Elie Younes ise “Grubumuz için Türkiye odak noktası ülke olarak yer alıyor. Bugün ülke genelinde 3600’den fazla odası bulunan 20 oteli yönetiyor ve geliştiriyoruz. Deneyimli ulusal ve uluslararası partnerlerle birlikte daha çok büyümek ve yükselmek istiyoruz.” dedi.

Şehrin en geniş ve en çok pazarlanan gayrimenkul girişimi sıfatını taşıyacak The Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir, Batışehir projesinin bir parçası olarak İstanbul’un batı tarafında konumlanacak. 818 bin metrekare üzerinde yükselecek olan Batışehir’de, farklı konut seçenekleri, ofisler, alışveriş alanı ve eğitim merkezi yer alacak. Proje, bitiminde 15 bin kişiye konut imkanı sağlayacak.

Atatürk Ulusalarası Havalimanı ve şehir merkezi arasında görünür bir biçimde konumlanan ve 23-125 metrekare arasında değişen 171 stüdyo ve daireden oluşan Radisson Blu Residence’ta yüksek hızlı internet ücretsiz olacak. Diğer hizmetler ise tüm gün açık restaurant, bar, 4 toplantı salonu bulunan iş merkezi, spor salonu ve otopark alanı olarak öne çıkıyor.

www.egeyapigroup.com.tr