Ana Sayfa Abonelik Formu Reklam DEMO (Örnek Sayfalar) İletişim
Trakya Çim
Zem Sondaj
Kenitex
Kenitex
İnşaat Noktası

Taksim Acıbadem Hastanesi projesinin kaba inşaatı tamamlandı

Haber Tarihi
:
4.11.2014

Acıbadem Sağlık Grubu, İstanbul Taksim Nizamiye Caddesi'nde 106 yataklı hastane projesine devam ediyor. Kaba inşaatı tamamlanmış durumda olan Taksim Acıbadem Hastanesi'nde ince işçilik çalışmaları yapılacak.

106 yataklı Taksim Acıbadem Hastanesi'nde acil müdahale için 3, acil gözlem için 7, doğum odası 2, sancı odası 2, yeni doğan yoğun bakım 8, yoğun bakım 10 ve diğer tedaviler için 74 yatak ayrıldı. Hastanenin tüm cihaz ve ekipmanlarının maliyeti 53 milyon 726 bin 560 TL.

Taksim Acıbadem Hastanesi projesi 5 bodrum kat, 1 zemin kat, 9 normal kat ve 1 çatı katı olmak üzere 16 katlı olarak tasarlandı.  Projenin yüklenici firması Belen İnşaat tarafından çalışmalar sürüyor. Belen İnşaat'ın yönetim kurulunda Hasan Dağcı ve Ahmet Ergün yer alıyor.

2 bin 840 metrekare alanda yükselen Taksim Acıbadem Hastanesi projesinde 21 bin 555 metrekare kapalı alan bulunuyor. Hastanenin hasta ve ziyaretçi kapasitesi 650 kişi olarak öngörülüyor. Taksim Acıbadem Hastanesi Şişli İnönü Mahallesi Nizamiye Caddesi üzerinde yer alıyor.

Grubun diğer yeni projeleri şöyledir:

Acıbadem Maslak Genişletme Projesi

Acıbadem Altunizade Hastanesi

Gaziantep Zirve Üniversite Hastanesi

www.apy.com.tr

www.acibadem.com.tr