Ana Sayfa Abonelik Formu Reklam DEMO (Örnek Sayfalar) İletişim
Trakya Çim
Zem Sondaj
Kenitex
Kenitex
İnşaat Noktası

Grand Himalaya Thermal Projesi 2015 ortalarında tamamlanacak

Haber Tarihi
:
3.2.2015

Asem Grup tarafında Aydın Akbük'te yapımı devam eden Grand Himalaya Thermal Tatil Ve Sağlık Merkezi projesinin yapımı 2015 yılı Haziran ayında tamamlanacak.

Grand Himalaya 50.000 m2 arazi üzerine kurulacak sağlık ve tatil merkezinde üniteler: suit, 1+1, 2+1 seçenekleri ile 5 yıldızlı otel konseptinde tam teşekkülü dairelerden oluşmaktadır.

Tesiste: Spa Merkezi, kapalı ve açık havuzlar, thalasso havuzları, himalaya tuz mağaraları, hamamlar, saunalar, ozon terapi odaları, mini golf sahası, oyun sahaları, çocuk oyun alanları, kreş, refleksoloji yürüme parkurları bulunacak.

400 daireden oluşacak projedeki dairelerde; mutfakta ankastre fırın, aspiratör ve bulaşık makinası, buzdolabı , yemek masası ve yemek takımları yatak odalarında, özel eşyalarınız için güvenlik kasaları, banyo içinde; duşa kabin, Hilton lavabo ve acil yardım butonları, daire sahibi her aileye özel havlu, bornoz, yastık kılıfları ve nevresim takımları çamaşır makinası, lcd tv ve uydu yayınları, vantilatör, kablosuz internet bağlantısı bulunacaktır.

www.grandhimalayathermal.com

www.asemgroup.com