Ana Sayfa Abonelik Formu Reklam DEMO (Örnek Sayfalar) İletişim
Trakya Çim
Zem Sondaj
Kenitex
Kenitex
İnşaat Noktası

Emlak Konut Gyo'nun Yenibosna Arsa İhalesinde İkinci Oturum Yapıldı

Haber Tarihi
:
4.11.2014

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ'nin "Bahçelievler Yenibosna arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi" ihalesine en yüksek teklifi, 440 milyon lirayla "Doğa Şehircilik İç ve Dış Tic. AŞ - Baş Yapı İnşaat Taahhüt ve Tur. San. Dış Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı" verdi.

Emlak Konut GYO'nun, Bahçelievler Yenibosna arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin ikinci oturum sonucuna ilişkin açıklaması Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlandı.

Açıklamada, ihaleye gelen en yüksek teklifin, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 440 milyon lira, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri 171 milyon 600 bin lira, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı yüzde 39 ile "Doğa Şehircilik İç ve Dış Tic. AŞ-Baş Yapı İnş. Taah. ve Tur. San. Dış Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı" tarafından verildiği kaydedildi.

Tekliflerin değerlendirme aşamasında olduğu belirtilen açıklamada, ihaleye esas taşınmazların tespit edilen asgari bedelinin 63 milyon 564 bin 95 lira olduğu bilgisi de paylaşıldı.

İkinci oturumu 3 Ekim saat 14:30'da yapılan ihaleye 12 firma katıldı.

Doğa Şehircilik ve Baş Yapı ortaklığı Şirkete 171 milyon 600 bin lira teklif etti. Firmanın verdiği arsa satışı toplam geliri rakamı ise 440 milyon lira. Doğa Şehircilik ve Baş Yapı ortaklığının şirket payı gelir oaranı ise yüzde 39,00 oldu.

Gül İnşaat 166 milyon 950 bin lira ile ikinci en yüksek teklifi veren firma oldu. Eroğlu-Erkaner ortaklığı da 147 milyon lira ile en yüksek üçüncü teklifi verdi.

Gül inşaat arsa satışı toplam geliri rakamı 477 milyon lira iken şirkete verdiği oran 166 milyon 950 bin lira oldu. Gül İnşaat şirket payı gelir oranı da yüzde 35,00 oldu.

Eroğlu-Erkaner ortaklığının arsa satışı toplam geliri rakamı 420 milyon lira iken şirkete verdiği oran 147 milyon lira oldu. Eroğlu-Erkaner ortaklığı şirket payı gelir oranını da yüzde 35,00 olarak belirledi.

İhalenin ikinci oturumunda, ilk oturumda en yüksek teklifi vermesine rağmen Kuyumcukent Gayrimenkul 3. Sözlü turda çekildi. Mustafa Ekşi-Muhammet Gümüş-Aydur ortaklığı da 1. Sözlü turda çekildi.

Astay Gayrimenkul, Tahincioğlu gayrimenkul ve Özülke İnşaat ikinci oturuma katılmadı. Bema İnşaat ve Osmanbey Emlak ortaklığı da teşekkür ederek oturumdan ayrıldı.

www.doga.com.tr

www.basyapiinsaat.com.tr