Ana Sayfa Abonelik Formu Reklam DEMO (Örnek Sayfalar) İletişim
Trakya Çim
Zem Sondaj
Kenitex
Kenitex
İnşaat Noktası

Edremit Ramada Resort 2015 yılında açılacak

Haber Tarihi
:
31.1.2015

Dünyada 81 ülkede 7 bin 600 oteli bulunan Wyndham Grubu, Balıkesir’in Edremit ilçesinde de hizmet verecek.
Wyndham Grubu ile Öngen Turizm İnşaat Limited Şirketi arasında franchise anlaşması Güre Adrina Hotel’de 2014 yılı Ekim ayında imzalandı. Anlaşma, Öngen Turizm Başkanı Mehmet Öngen, Başkan yardımcısı Yağız Öngen, Wyndham Grubu Başkan yardımcısı Christian Michel ie Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet edip Uğur tarafından hayırlı olması dileğiyle imzalandı.

Güre sınırları içinde halen inşaatı devam eden otel beş yıldızlı ve 300 yatak kapasitesine sahip olacak. 27 bin metrekarelik alan üzerine kurulan otel, aynı zamanda 2 bin metrekare kapalı alanlı ve içinden asansörlü olan üç katlı Termal SPA merkezine sahip olacak. 2015 yılının Haziran ayında hizmete girmesi hedeflenen tesis, bir adet 400 metrekare ve beş adet de muhtelif büyüklüklerde toplantı salonları ile bölgenin kongre oteli ihtiyacına da cevap verecek.

Öngen Turizm yetkilisi Mehmet Öngen, "Termal turizmin parlayan yıldızı olan Güre’deki yeni projemize 2013 yılında başladık. Kapasitemiz 100 adet standart ve 21 adet süit odadan oluşuyor. Şu anda yüzde 60 seviyesindeyiz. Bir aksilik olmazsa 2015 yılının Haziran ayında hizmete açmayı hedefliyoruz. Son yıllarda bir hayalimiz vardı. Çünkü yabancı bir otel zinciri, geldiği bölgenin markasını etkiler. Bu çerçevede, bir yandan otelimizin inşaatına devam ederken, öte yandan da bu yılın başından beri Wydham Grubu ile görüşmelere başladık. Dünyanın en büyük ve prestijli bu grubun en popüler markası olan Ramada’ya talip olduk. Nihayet nihai anlaşmaya vardık. Resmi imzalar atıldı. ’Ramada Kazdağları & Thermal’, İstanbul-İzmir aksında Kuzey Ege’nin ilk yabancı zincir oteli olacak.

www.ongencountry.com

Milliyet